Blogs

21 nov

Even langs bij Mattie – Qmusic

Blog, Persoonlijke noot

Vorige maand was het weer de week tegen pesten. Een terugkomende week om pesten bespreekbaar te maken. Eerder bracht ik mijn dagboek uit van de jaren dat ik zelf werd gepest. Met mijn spel om pesten te voorkomen (www.WeFace.It) blijf ik actief in beeld bij de media wanneer het over pesten gaat. Zo ook bij Qmusic. Ik werd gebeld door een redacteur met de vraag om maandagochtend tijdens de ochtendshow van Mattie wat te komen vertellen. En wat voor te lezen uit mijn boek. Natuurlijk! Het werd een eerlijk en open gesprek over pesten, over vergeven en over hoe we pesten kunnen voorkomen. En nu allemaal aan de slag! Iets vriendelijker zijn en pestgedrag benoemen in plaats van negeren.


0 Comment

Would you like to join the discussion? Feel free to contribute!

Write a Reply or Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Pr-account: De Bettel… 21 november 2017 Pr-account: Twine-aud… 4 december 2017