Blogs

28 mrt

Ondernemersprijzen in Nederland

Blog

Een plaats veroveren als genomineerde bij een ondernemersprijs levert u publiciteit op in landelijke, regionale en lokale media én in de vakpers. Deuren gaan open naar nieuwe netwerken, denk daarbij bijvoorbeeld aan ministeries, provincies en kennisinstellingen. Mooi om mee naar de media te (laten) gaan en daarna is het mogelijk om deze nominatie nog heel lang te gebruiken op uw website, social media, flyers en alle andere communicatiekanalen. Een paar voorbeelden:

Rabo Duurzame Innovatieprijs
De Rabo Duurzame Innovatieprijs is voor ondernemers die met hun innovatie durven op te staan om iets te betekenen voor de maatschappij.
De MKB Innovatie Top 100
De Innovatie Top 100 van de KvK laat zien waar we in Nederland goed in zijn: innoveren! Innovatieve mkb-ondernemers strijden elk jaar voor een plaats in de Innovatie Top 100.
FD Gazellen 2018
Ieder jaar organiseert Het Financieele Dagblad de FD Gazellen: dé awards voor de snelst groeiende bedrijven van Nederland.
LOEYAwards
De LOEY Awards zijn onafhankelijke prijzen voor de beste ondernemers in de Nederlandse online industrie.

Voor de blogsite van directrice Jennifer Delano zijn ze op een rij gezet en te vinden via: https://prgoeroe.nl/ondernemersprijzen-in-nederland/

 


Mail uw reactie


Reactie
Pr-account: Grownhub 31 januari 2019 Gezelligste lenteborr… 28 maart 2019

IK WIL AAN DE SLAG MET PR!