Blogs

10 feb

Oprichtster van DelanoPR te zien in tv-programma De Alleskunner

Blog, Nieuws

Van het letterlijk zoeken naar een speld in een hooiberg en het inschatten van leeftijden van modellen, tot het zo snel mogelijk uitrollen van drie wc-rollen. In De Alleskunner storten honderd mensen zich op een afvalrace vol verrassende opdrachten, om te bepalen wie de beste allrounder van Nederland is. In de strijd zit ook de oprichtster van DelanoPR, Jennifer Delano. Ze zegt hierover: “Toen ik de oproep zag, wist ik al: hier moet ik bij zijn. Ik ben sportief en dol op het spelen van spelletjes. Zelfs mijn kinderen laat ik niet zomaar een spelletje winnen.” Jennifer Delano zit (ook na de eerste twintig afvallers) nog steeds in de race bij De Alleskunner en is a.s. zaterdag vanaf 21.35 uur weer te zien bij SBS6.

De Alleskunner: tv-programma dat elke zaterdagavond om 21.35 uur wordt uitgezonden. In het SBS6-programma wordt gezocht naar de veelzijdigste alleskunner van Nederland. Meer informatie: https://www.sbs6.nl/programmas/de-alleskunner/.

Jennifer Delano: de enige Haarlemmermeerse kandidaat in het tv-programma De Alleskunner op SBS6. Sinds de start van de uitzendingen zijn er twintig kandidaten afgevallen. Jennifer Delano zit bij de laatste tachtig kandidaten. Meer informatie: https://www.JenniferDelano.nl.


Mail uw reactie


Reactie
Pr-account: gWoon Mak… 4 februari 2020 Durft u de uitdaging … 12 februari 2020

IK WIL AAN DE SLAG MET PR!