Blogs

10 nov

Portret Schilderen Met Klanten

Blog

Portret Schilderen Met Klanten, kan dat? Ja natuurlijk. Wanneer je van de standaard borrel af wilt, zijn er diverse manieren om je klanten tegemoet te komen. Zo organiseerden wij een een avond vol met gezelligheid. Maar waarom dit zelf uitleggen wanneer de bezoekers dit voor je kunnen doen:

Dennis Hardes – www.kuhasa.nl

Ik heb een super leuke avond gehad. Leuke mensen, goede gesprekken, goddelijke taart, gezelligheid en creativiteit. Dat schilderen was verrassend leuk en mijn zelfportret hangt inmiddels aan de muur.

Leuke bijkomstigheid is dat ik de zelfde basistechniek nu ook op een van mijn eigen schilderijen heb toegepast. Schept weer nieuwe ideeën.

Jaldhara Groeneveld – http://HetEfficiencyHuis.nl

Ik vond het een TOP avond!

Niet wetend wat mij te wachten stond kwam ik op de klantenavond van DelanoPR. Volledig verrast werden we allemaal ‘aan het werk’ gezet: Jennifer had voor iedereen een zelfportret laten maken die we vervolgens mochten inkleuren.

In diepe concentratie gingen we aan de slag.

Niemand wilde z’n eigen portret ‘verknallen’ en dus werd die avond binnen de lijntjes kleuren tot kunst verheven. Aan het einde van de avond had ik een pracht van een zelfportret én een heerlijke crea-bea bij DelanoPR gehad.

Jennifer, van harte bedankt voor deze prachtige onverwachte avond!!

Erik van der Velde – www.goedgevondenworden.nl 

‘Nooit geweten dat ik een kunstenaar was! Zaten er geen inspirerende middelen in die heerlijke cheesecake van Alexandra toevallig?’

Greg Prizmic – www.BarterYourBusiness.nl

Hij hangt in de kamer te schitteren, Richard Bandler dan :)

Remco Rouffaer – www.easy4mobile.nl

Jennifer, nog bedankt voor het doorsturen van het portret.

Jeroen de Vreede – www.JeroenDeVreede.nl 

Met veel plezier kijk ik nog dagelijks terug naar mijn geschilderde
portret. Hij hangt prachtig aan de muur! Naast een zeer gezellige
avond op het kantoor van DelanoPR te Amsterdam, heb ik ook kennis
gemaakt met verschillende ondernemers en verschillende tips en trucs
in ontvangst mogen nemen. Hartelijk dank voor deze leuke en leerzame
avond, Jennifer!

Maarten Meijer – www.interfacetbv.com

Superieur!

Meer foto’s zijn te vinden op : http://www.facebook.com/media/set/?set=a.433918423361807.1073741826.225558094197842&type=3


Mail uw reactie


Reactie
Ludieke klantenavond:… 10 november 2016 Professioneel Netwerk… 10 november 2016

IK WIL AAN DE SLAG MET PR!