Blogs

30 okt

Appril, ImpactFest & Arctic15

Nieuws

Drie verschillende festivals. Wat hebben ze gemeen? Het zijn alle drie internationale festivals waar Jennifer Delano, de oprichter van DelanoPR, sprak over public relations.

Uw (app)marketing een boost geven?

Bij Appril sprak Jennifer over hoe je jouw appmarketing een boost kan geven door de inzet van pr. Contactmomenten moeten aantrekkelijk en interessant zijn, anders verdwijnen ze tussen de vele dagelijkse prikkels die geen directe waarde hebben voor je doelgroep. Het herkennen van nieuwswaardige haken die (met de juiste aanpak) publiciteit opleveren is hiervoor dé weg. De gehele talk is in het Engels terug te kijken via https://apprilfestival.com/session/boost-the-success-of-your-app-marketing-through-pr/.

Het Appril Festival is bestemd voor iedereen die zelf een app ontwikkelt of geïnteresseerd is in dit vakgebied. In Nederland hebben we veel talent op het gebied van appontwikkeling. Veel van deze talenten komen samen tijdens het Amsterdamse festival. Dit jaar is het voor de eerste keer online gehouden.

Wilt u de aandacht van een (potentiële) marktleider?

De twee sessies voor ImpactFest gingen over hoe u groei kan creëren door middel van free publicity. Jennifer Delano besprak de wegen tot meer bekendheid door de inzet van pr en het aantrekken van free publicity.

ImpactFest is een jaarlijks terugkomend event waar organisaties met een innoverende missie bij elkaar komen. Het festival is een initiatief van de gemeente Den Haag, in samenwerking met een hechte groep impactinvesteerders.

Bereik nieuwe klanten door free publicity en pr

Tijdens het grootste start-upfestival van Europa werd er een sessie georganiseerd over groei krijgen door publiciteit. DelanoPR hostte deze sessie. Arctic15 publiceerde hierover: “Start u een bedrijf of werkt u voor een bedrijf – laat u inspireren en leer hoe u sneller nieuwe klanten kunt bereiken door gebruik te maken van de nieuwste technieken rondom free publicity en pr.” Ook noemden zij Jennifer Delano de meest spraakmakende pr-specialist van Nederland, met een team van professionals en een grote passie voor pr.

Artic15 noemt zichzelf het meest effectieve matchmaking- en netwerkevent voor start-ups, bedrijven en investeerders. Eerdere edities vonden plaats in Helsinki, Finland. Deze keer was het voor de eerste keer online. Dit jaar zijn er meer angel-investeerders aangetrokken voor de jaarlijks terugkerende pitchcompetitie van Arctic15. Tegelijkertijd wil het evenement ook meer geld binnenhalen voor vrouwelijke start-upoprichters.

Vragen over een van deze onderwerpen? Vul HIER ons contactformulier in. Op zoek naar een spreekster voor uw congres of (online) event? Wij ondersteunen graag.

Pr-account: Boodschap… 6 oktober 2020 De kansen van public … 14 december 2020

IK WIL AAN DE SLAG MET PR!