Blogs

14 dec

De kansen van public relations in TaxiPro TV

Nieuws

Alle branches kunnen profiteren van public relations. Dat onderschrijft ook TaxiPro, het online vakblad voor de taxibranche. Tijdens de tweede aflevering van hun TaxiPro TV ondersteunt DelanoPR met haar kennis en kunde over zichtbaarheid organiseren voor bedrijven. TaxiPro informeert dagelijks professionele taxiondernemers en taxichauffeurs over de ontwikkelingen binnen hun vakgebied. Tijdens het interview werden de kansen besproken om als taxibedrijf of als zelfstandige taxichauffeur klanten terug te winnen. Het aantrekken van free publicity en de creatieve manieren om jezelf in the picture te spelen, kwamen allemaal voorbij.

Het doel van TaxiPro is het verder professionaliseren van de taxibranche om het ondernemersklimaat te verbeteren. Dat was de reden om een eigen online televisieprogramma te ontwikkelen, naast al de andere reportages, onderzoeken en opinie. Vincent Krabbendam van TaxiPro vertelt: “Jennifer Delano van DelanoPR vertelt als deskundige van buiten de taxisector wat bedrijven kunnen doen om positieve aandacht voor hun werkzaamheden te krijgen. Ze gaf handige adviezen.”

TaxiPro TV wordt elke twee weken op maandag om 14.00 uur uitgezonden op het YouTube-kanaal van TaxiPro. De uitzendingen zijn daar uiteraard ook op een later moment te bekijken. De betreffende aflevering is hier te vinden: https://www.taxipro.nl/ondernemen/2020/06/22/taxipro-tv-over-het-terugwinnen-van-de-taxiklant/?gdpr=accept.

 


Mail uw reactie


Reactie
Appril, ImpactFest &#… 30 oktober 2020 Pr-account Charles.nl 20 december 2020

IK WIL AAN DE SLAG MET PR!