Blogs

09 nov

I Love Crisis verenigt ondernemers in Den Haag

Nieuws

De oprichters van het platform ‘I Love Crisis’ organiseren op 21 juni een Get Together in Den Haag. Creatieve ondernemers, denkers en doeners uit alle branches komen samen om elkaar te inspireren, uit te dagen en tot nieuwe vormen van samenwerking te komen. Want dat is volgens de initiatiefnemers dé manier om succesvol en positief te ondernemen in crisistijden.

I Love Crisis is een inspiratie- en ontmoetingsplatform voor mensen die willen bijdragen aan de ‘nieuwe economie’ vanuit een positieve mind-state. Op www.ilovecrisis.nl worden ondernemers met elkaar in contact gebracht en uitgenodigd om hun ervaringen en ideeën over de crisis te delen.Het idee voor ‘I Love Crisis’ ontstond in 2008 toen het reclamebureau Alterego Marketing & Creation tijdens de eerste crisisgolf een fikse dreun kreeg. Door de fighter’s spirit van de eigenaren Michel Le Roux en Yuri Pieplenbosch heeft het bureau het gered. De les die zij daaruit geleerd hebben is dat als je de crisis maar blijft uitschelden en waarheid niet wilt zien, het tegen je gaat werken. “Als je de crisis recht in de ogen kijkt en haar omarmt, dan komen de mooiste ideeën tot stand.” Aldus Le Roux.

Nu, vier jaar later, blijkt er nog steeds grote behoefte te zijn aan een positief geluid binnen de crisis. De filosofie achter ‘I Love Crisis’ is actueler dan ooit. Inmiddels heeft menig ondernemer zich aangesloten als columnist of ‘Crisis Lover’. Daarom zet het platform de stap van online naar offline tijdens de I Love Crisis Get Together op 21 juni. In het gebouw van Labs55, broedplaats voor creatief Den Haag, delen inspirerende sprekers, Crisis Lovers en artiesten hun visie op de crisis. Zo zijn aanstormende theatermakers De Hollanders aanwezig, exposeren de street artists van St. Art Gallery en de glaskunstenaars van AU3-Art. De ‘The Sound of Crisis’ muziek wordt verzorgd door onder andere Thijs Bierman van Iamtechno en Miss E.

I Love Crisis wil er samen met ondernemers en creatieven voor zorgen dat iedereen het beste in zichzelf en uit de crisis naar boven haalt. Over het aangaan van samenwerking met INHOLLAND, crisisopleiding bij uitstek, en de Bloemendaalse beachclub Woodstock69 wordt nog gesproken.

De I Love Crisis Get Together vindt plaats op donderdag 21 juni vanaf 17:00 uur in Labs55 aan de Lulofsstraat in Den Haag. Aanmelden kan door een mail te sturen naar ilovecrisis@alteregomarketing.com. Meer info, zie: www.ilovecrisis.nl 


Mail uw reactie


Reactie
Multicultureel golfen… 9 november 2016 PR Account: Golfrevol… 9 november 2016

IK WIL AAN DE SLAG MET PR!