Blogs

06 mrt

No guts, no glory

Persoonlijke noot

Soms moet je wat geks doen. Eind vorig jaar ben ik gestart met mijn zoektocht naar tien mkb’ers die ik een jaar lang vooruit wil helpen. Op dit moment heb ik ze nog niet allemaal gevonden, maar het heeft wel heel veel gesprekken opgeleverd met ambitieuze ondernemers. Niet een paar, maar tientallen. Die heb ik allemaal een voorstel gedaan. En daarna werd het rechts en links wat stil … Sommige reageerden zelfs niet meer.

En toen heb ik wat geks gedaan. Ik heb ze allemaal een sms’je gestuurd. Mijn assistent en ik deden ons voor als een journalist van een grote nationale krant. We deden alsof we hun website hadden bekeken en spontaan meer wilden weten. Of hij/zij ons terug wilde bellen. En dat deden ze! Toen kregen ze mijn assistent aan de lijn. En die legde uit dat als je met ons in zee gaat, zulke sms’jes heel normaal zijn!

Sommige mensen waren not amused. Vooral degenen die helemaal niets met hun website doen en pr ongeveer het allerhardst nodig hebben. De anderen vonden het helemaal geweldig. Oftewel: mijn doelgroep. Degenen die humor hebben! Op zoek naar de tien mkb’ers die ik wil helpen!


Mail je reactie


Reactie
Pr-account: Klooker 8 februari 2017 Keuzes die u nu én s… 6 maart 2017