Blogs

10 dec

Ontdek samen met DelanoPR uw Big Brand Moments voor 2020!

Blog, Nieuws

Is pr en zichtbaarheid belangrijk voor uw bedrijf?
Ontdek dan samen met DelanoPR uw Big Brand Moments voor 2020!

Goede pr maakt marketing écht succesvol
Goede pr maakt een bedrijf geloofwaardig en aantrekkelijk om nader kennis mee te maken. Daarmee is pr dé onmisbare, essentiële aanvulling voor een succesvolle marketing. Goede zichtbaarheid en promotie zijn voor iedere onderneming belangrijk. Een onmisbaar pr-instrument hierbij is het gebruik van onderscheidende Big Brand Moments. Hiermee blijft u frequent en op de juiste wijze in beeld bij uw favoriete doelgroep. Daarnaast wordt het interessant voor de media om over u en uw organisatie te schrijven.

Weet u al welke Big Brand Moments u gaat inzetten in 2020?
Wilt u meer weten over Big Brand Moments en hoe die u helpen bij uw pr en zichtbaarheid in 2020? Een meeting van één tot twee uur levert genoeg input op voor de pr-plannen van 2020. De uitwerking van de brainstormsessie levert een pr-planning op, inclusief waardevolle aanbevelingen. Interesse voor een brainstormsessie? Neem dan contact op via dit formulier. DelanoPR neemt dan contact met u op voor het inplannen van een brainstormsessie.

Voor snelle beslissers!
Laat u vóór 31 januari 2020 weten dat u kiest voor de brainstorm? Dan organiseert DelanoPR als bonus voor u een uiterst handige en overzichtelijke perskamer. Op deze onlineplek (powered door onze samenwerkingspartner MediaContent.eu) krijgt u een eigen pagina. Hier plaatsen we uw beeldmateriaal en de belangrijkste informatie over uw bedrijf. Ook kunnen we uw eerder verstuurde persberichten online plaatsen. Hierdoor heeft u altijd al uw beelden, logo’s en belangrijke communicatie-uitingen op één centrale plaats.

Stuur ons nu een bericht: https://delanopr.nl/contact/

.


Mail je reactie


Reactie
Eén keer in de media… 9 december 2019 Pr-account: The Next … 12 januari 2020