Over DelanoPR

Wij maken Free Publicity voor MKB bedrijven

DelanoPR maakt mkb zichtbaar en herkenbaar

Uniek PR Rendement door marketing effectiever te maken

DelanoPR is het pr-bureau van Jennifer Delano. Zij is een strategische public relations specialist en absoluut de meest spraakmakende pr-specialist van Nederland. Met een enthousiast team vakmensen achter zich adviseert ze vanuit een grote expertise en passie voor pr. Jennifer richt zich op het creëren van Uniek PR Rendement door media-aandacht. Herkent nieuws in organisaties en bedenkt passende pr-strategieën. Schrijft, spreekt, geeft pr-workshops & masterclasses.

DelanoPR en duurzaamheid

DelanoPR steunt ondernemers die fulltime bezig zijn om de planeet te helpen. Een van hen is Peter Schallenberg, van Imkerij voor de Bijen. Hij heeft het voor elkaar gekregen om resistente bijen te telen, die bestand zijn tegen de varroamijt (een van de grotere doodsoorzaken van de bij). Maar daar is het probleem nog niet mee opgelost. Het teeltprogramma zal flink moeten worden uitgebreid in capaciteit. Deze resistente bijen moeten namelijk de hele wereld over om de bijensterfte ook op andere plaatsen in de wereld een halt toe te roepen. Gelukkig heeft hij ambities: 1000 resistente koninginnen te telen. DelanoPR heeft gekozen om een bijenvolk te adopteren. Met het geld wordt een klein bijenvolk opgestart in een kleine kast om vervolgens de wereld in te helpen.

Een ander project waar DelanoPR in meedenkt is een organisatie rondom het zuiveren van water. Hiervoor is het doel gesteld om mensen rond het Victoriameer te helpen met het verkrijgen van toegang tot schoon drinkwater.

IK WIL AAN DE SLAG MET PR!