Pers

Over DelanoPR
Het bedrijf DelanoPR is opgezet door Jennifer Delano. Hiervoor hielp zij freelancers en daarvoor creatieven door hun pr te verzorgen. Het pr-werk van Jennifer Delano viel op en won een JCI Internet Award, stond op de Kleurrijke Lijst (ook wel bekend als de Kleurrijke Quote) en meerdere malen in de Viva400 (de lijst met de meest succesvolle vrouwen van Nederland.) DelanoPR richt zich op mkb’ers uit de Randstad die veelal diensten verlenen. Het bureau uit Hoofddorp bestaat uit een team van zelfstandigen die op projectbasis aan de slag gaan. Het werk concentreert zich op nieuws herkennen en media-aandacht creëren.

Over Jennifer Delano
Onderneemster, geboren in Bergambacht, met een talent voor publiciteit organiseren. Was als zesjarige op bezoek bij het lokale radiostation en praatte spontaan mee, toen de microfoon voor haar neus werd gehouden. Won als tiener diverse schrijfwedstrijden. Toen de docent Nederlands niet mee wilde met het ophalen van een van de prijzen in Gendt, belde Jennifer de krant en organiseerde ze een halve pagina voor haar relaas hierover. Na diverse freelanceklussen in de marketingscene richtte ze haar eigen adviesbureau op om creatieven te helpen met hun promotie. Na het ontdekken van 999 manieren om geen succes te hebben, startte ze haar eerste pr-bureau, waarmee ze freelancers publiciteit bezorgde. Met de naams- en huisstijlverandering naar DelanoPR in 2012 richt ze zich op mkb’ers. Jennifer geeft workshops, trainingen en spreekt over pr in brede zin van het woord. Voor haar klanten ontwikkelt ze nieuws én zorgt ze voor publiciteit.

Privé is ze moeder, vegetariër, christen en doet ze divers vrijwilligerswerk voor haar hardloopvereniging en kerk(en). Haar passie is mensen te laten zien dat er meer in het leven zit dan ze veelal zelf denken. Ze helpt bedrijven door public relations voor ze in te richten.

Ter ondersteuning van publicaties stellen wij rechtenvrije foto’s beschikbaar aan pers en media. Ontdek hier de persfoto’s. Na toestemming vragen geven wij toegang:
https://drive.google.com/drive/folders/1FiW2_8q2Zp4407irXLAJzXhHTQR17lUn

Neem voor meer informatie, foto’s of een inhoudelijke reactie contact op via:
Adres: Wijkermeerstraat 5
2132 HB Hoofddorp

E-mail: Contact@DelanoPR.nl

(*) Alleen voor dringende persvragen (buiten kantooruren) is een contactpersoon bereikbaar via 06 – 39 75 54 93.
(**) Voor overige vragen verwijzen wij naar onze socialmediakanalen:
Twitter: http://www.Twitter.com/DelanoPR / http://www.Twitter.com/JDelanoNL
Facebook: Https://www.Facebook.com/DelanoPR
LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/9331373

Laatste persberichten over DelanoPR/Jennifer Delano:
https://mediacontent.nu/profiel/?sectie=persberichten#profiletabs

IK WIL AAN DE SLAG MET PR!