Pers

Over DelanoPR
Het bedrijf DelanoPR is opgezet door Jennifer Delano. Hiervoor hielp zij freelancers en daarvoor creatieven door hun pr te verzorgen. Het pr-werk van Jennifer Delano viel op en won een JCI Internet Award, stond op de Kleurrijke Lijst (ook wel bekend als de Kleurrijke Quote) en meerdere malen in de Viva400 (de lijst met de meest succesvolle vrouwen van Nederland.) DelanoPR richt zich op mkb’ers uit de Randstad die veelal diensten verlenen. Het bureau uit Hoofddorp bestaat uit een team van zelfstandigen die op projectbasis aan de slag gaan. Het werk concentreert zich op nieuws maken en nieuws publiceren.

Over Jennifer Delano
Onderneemster, geboren in Bergambacht, met een talent voor publiciteit organiseren. Was als zesjarige op bezoek bij het lokale radiostation en praatte spontaan mee, toen de microfoon voor haar neus werd gehouden. Won als tiener diverse schrijfwedstrijden. Toen de docent Nederlands niet mee wilde met het ophalen van een van de prijzen in Gendt, belde Jennifer de krant en organiseerde ze een halve pagina voor haar relaas hierover. Na diverse freelanceklussen in de marketingscene richtte ze haar eigen adviesbureau op om creatieven te helpen met hun promotie. Na het ontdekken van 999 manieren om geen succes te hebben, startte ze haar eerste pr-bureau, waarmee ze freelancers publiciteit bezorgde. Met de naams- en huisstijlverandering naar DelanoPR in 2012 richt ze zich op mkb’ers. Jennifer geeft workshops, trainingen en spreekt over pr in brede zin van het woord. Voor haar klanten ontwikkelt ze nieuws én zorgt ze voor publiciteit.

Privé is ze moeder, vegetariër, christen en doet ze divers vrijwilligerswerk voor haar hardloopvereniging, EHBO-vereniging en kerk(en). Haar passie is mensen vooruitschoppen en het beste uit zichzelf te laten halen door zichzelf te laten zien. Ze helpt bedrijven daarmee door free publicity voor hen te organiseren. Ze helpt kinderen door zich hard te maken voor een goede introductie op hun (middelbare) school. Hiervoor heeft ze samen met sofa-specialist Geke Versprille en gamification-specialist Mariëtte Kroeze het spel www.WeFace.It ontwikkeld en op de markt gebracht.

Ter ondersteuning van publicaties stellen wij rechtenvrije foto’s beschikbaar aan pers en media. Ontdek hier de persfoto’s.

Hieronder is een album te vinden met foto’s van Jennifer Delano voor publicatie, mits de naam van fotografe Bibi Veth vermeld wordt:
https://www.facebook.com/jenniferdelano/media_set?set=a.10155006827073028.1073741850.802653027&type=3&uploaded=5

Hieronder is een album te vinden met een portret van Jennifer Delano voor publicatie, mits de naam van fotograaf Richard Terborg vermeld wordt:
https://lh4.googleusercontent.com/-eWPHUoTP36I/U6gYzQBpRnI/AAAAAAAAMbg/fhqSVSHGUNI/s553-no/JenDelano-4kant.jpg

Hieronder is een album te vinden met diverse foto’s van Jennifer Delano in actie voor publicatie, mits de naam van fotografe Laura de Haan vermeld wordt:
https://www.facebook.com/jenniferdelano/media_set?set=a.10155006839118028.1073741851.802653027&type=3&uploaded=5

Neem voor meer informatie, foto’s of een inhoudelijke reactie contact op via:
Adres: Wijkermeerstraat 5
2132 HB Hoofddorp

E-mail: Contact@DelanoPR.nl

(*) Alleen voor dringende persvragen (buiten kantooruren) is een contactpersoon bereikbaar via 06 – 39 75 54 93.
(**) Voor overige vragen verwijzen wij naar onze socialmediakanalen:
Twitter: http://www.Twitter.com/DelanoPR / http://www.Twitter.com/JDelanoNL
Facebook: Https://www.Facebook.com/DelanoPR
LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/9331373

Laatste persberichten over DelanoPR/Jennifer Delano:

Hoofddorpse brengt spel gericht op voorkomen pesten op de markt –
http://hcnieuws.nl/deel-je-nieuws-artikel/hoofddorpse-brengt-spel-gericht-op-voorkomen-pesten-op-de-markt-47472
Hoofddorpers beklimmen Kilimanjaro voor het goede doel –
http://hcnieuws.nl/lokaal/hoofddorpers-beklimmen-kilimanjaro-voor-het-goede-doel-45643
Jennifer Delano bij KRO’s Recht Uit Het Hart –
http://www.nieuwsbank.nl/inp/2013/05/24/T255.htm
Eerste autobiografisch dagboek van een gepest kind uitgebracht –
http://www.nieuwsbank.nl/inp/2011/05/24/A003.htm