Blogs

10 nov

Hart Van Nederland – RTV NH – AD – Parool

Nieuws, Persoonlijke noot

Mogelijk is de nieuwshype rondom de 20-jarige overleden Tim Ribberink over de jarenlange pesterijen in zijn verleden u niet gepasseerd via de verschillende media. Ook Jennifer Delano, eigenaar van DelanoPR, heeft een onplezierig verleden op dit gebied gehad. Vorig jaar gaf ze haar boek “Van 12 tot 17 – Dagboek van een gepest kind” uit met het doel aandacht te vragen voor het oplossen van deze situaties.

Jennifer heeft via verschillende radio- en televisieprogramma’s waaronder Hart van Nederland, RTV Noord-Holland, maar ook bekende kranten als het AD en Parool haar reactie op het overlijden van Tim Ribberink mogen geven. Waarom en hoe? DelanoPR zette haar boek dusdanig publicitair neer, dat zelfs 1,5 jaar na dato de media deze direct konden vinden.

DelanoPR houdt de markt nauwlettend in de gaten en speelt hierop in met haar up-to-date en uitgebreide pers relatiebestand. Ook draait het creatieve PR-bureau haar hand niet om, om op Social Media actief en vooral effectief te communiceren met relaties en belangrijke stakeholders. Verschillende middelen en kanalen worden door DelanoPR ingezet om het beste bereik te behalen voor uw organisatie.

Nieuwsgierig?
Benieuwd naar de mogelijkheden en tarieven, maar ook hoe wij te werk gaan? Mail ons nu:  mailto:JDelano@DelanoPR.nl.


Mail uw reactie


Reactie
PR Account: Spieren v… 10 november 2016 Gastdocentschap Hoges… 10 november 2016

IK WIL AAN DE SLAG MET PR!