Blogs

10 nov

Succesvolle ‘Waarom Ken Ik Je Niet?’

Blog

Op 24 februari 2015 vond de workshop ”Waarom Ken Ik Je Niet” plaats. Op het Hoofd-Kantoor te Hoofddorp (DelanoPR Headquarters) namen een handvol ondernemers plaats in de Board Room. Na het voorstellen van elkaar, biechtte PR Agent & Oprichtster DelanoPR Jennifer Delano haar ergste PR Bloopers op van vroeger én de wijze les hiervan. Daarna volgde de zin en onzin van PR en Marketing. Samen met marketeer Kenneth Nieuweboer kwamen we per ondernemer tot een nieuw marketing en PR idee. Met de eerste ondernemer is al een vervolg ingezet.

Wat het de vorige ondernemers opleverde:

Marie Louise Van Der Kloot – Van Gogh Exclusive
Door deze ”Waarom Ken Ik Je Niet” heb ik goede ideeën gekregen. Het werd leuk gebracht. Ik heb handvatten nu!

Caitlyn Dijkstra –
Nieuwe ideeën, kunnen meedenken met anderen. Laat je weer eens anders naar je werk kijken.

Damaira Anijs – DNA Community BV
Het resultaat is een aanpak hoe ik meer klanten kan werven. Extra waren de inzichten over marketing en PR die ik heb gekregen. Jennifer is Super! Ik ga voor mijn merk meer marketing wise en PR wise aanpakken.

Sabine Staartjes – www.sabinestaartjes.com
Wat het me heeft opgeleverd is hoe je informatie verspreid, hoe je meerdere posts over 1 ding kan schrijven, over het schrijven van een persbericht. Ik heb geleerd hoe belangrijk het is kennis te delen, en dit niet voor jezelf te houden.

Bureau Hardes
Het heeft een concrete PR actie opgeleverd, welke ik uit ga werken en uitvoeren. Daarbij heb ik veel tips en handvatten gekregen aan de hand van praktijk voorbeelden. Het was heel leerzaam en ik heb veel nieuwe mensen leren kennen.

DNA Community BV
Jennifer is great and to the point. It was a combination of knowledge sharing and interactive. Session with other participants is a very good blend to get ideas and different perspective about your company and how to reach target clients.

De volgende keer erbij zijn? Ga nu naar: http://www.waaromkenikjeniet.nl


Mail je reactie


Reactie
PR Account: MasterPea… 10 november 2016 Go to places where yo… 10 november 2016