Wat is PR?

Public relations en marketing

Wat is wat? Simpel: PR is een onderdeel van marketing – en dus ook van uw marketingmix. En een vloeiende verbinding tussen marketing en PR geeft de sterkste communicatie en interactie met de doelgroepen. Daarom pakken we naast het vaststellen van de boodschap en de vertaling naar de juiste mediakanalen waar nodig ook advies en uitvoering van marketing aan. Zo komt er een consistente uitstraling waarmee het succes minstens verdubbelt.

PR voor MKB bedrijven

Free publicity

Een van de bekendste onderdelen van PR is free publicity. DelanoPR máákt het nieuws om media-aandacht te krijgen. De artikelen die daaruit voortvloeien worden veel meer en beter gelezen, en zijn stukken geloofwaardiger dan advertenties. Meestal is het daarom heel wat goedkoper om free publicity uit te besteden dan een dure advertentiecampagne uit te rollen.

En wat is branding dan?

Heel kort door de bocht:

… PR is het creëren van zichtbaarheid.
… Marketing is klanten aantrekken door zichtbaarheid.
… Branding is een bepaald beeld neerzetten door zichtbaarheid.

Alle zichtbaarheid begint met aandacht. We creëren dat via social media, gewone media, events en talloze andere manieren. Net wat er het beste werkt om het verschil te maken voor uw bedrijf.

Zichtbaarheid is onbetaalbaar belangrijk.

Om uw marketing en juiste branding een boost te geven, is ons pr-abonnement bij uitstek de geschikte aanpak. We gaan hiermee een jaar lang met meerdere Big Brand Moments de media in. Lees hier meer over ons freepublicity-abonnement.

Kom in het nieuws met jouw MKB bedrijf